2011 Mezunumuz Prof. Dr. Süleyman Nihat Şad, Eğitim Fakültesi Dekanı Olarak Atandı

2011 yılında enstitümüzden mezun olan değerli akademisyen Prof. Dr. Süleyman Nihat Şad, Üniversitemizin Eğitim Fakültesi Dekanı olarak atandı. Uzun yıllar boyunca eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ve akademik katkılar nedeniyle bu göreve layık görülen Prof. Dr. Şad, yeni görevine başlamış bulunmaktadır.

Eğitim bilimleri alanında derinleşmiş bilgisi ve tecrübesi ile tanınan Prof. Dr. Şad, öğretmen yetiştirme programlarının geliştirilmesi, ölçme ve değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesi ve eğitim teknolojisi üzerine yaptığı çalışmalarla bilinmektedir. Aynı zamanda, ulusal ve uluslararası birçok akademik projede yer almış ve bu projelerde önemli roller üstlenmiştir.

Prof. Dr. Süleyman Nihat Şad'a, yeni görevinde başarılar dileriz.