"Mezuniyeti Konuşuyoruz’’ Etkinliği Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Mezun Koordinatörlüğü, uluslararası öğrencilerin eğitim hayatları boyunca ve mezuniyet sonrasındaki deneyimlerini paylaşmak amacıyla online bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte ilk olarak söz alan Mezun Koordinatörü Doç. Dr. Tuba Uçar, etkinliğin amacını şu sözlerle ifade etti: “Uluslararası mezun ve öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz bu etkinlikte, İnönü Üniversitesinden mezun olan Günel Farzeliyeva hem öğrencilik yıllarında hem de mezuniyet sonrasında yaşadığı deneyimleri ve edindiği bilgileri paylaşacak. Bu, hem şu anki öğrencilerimiz için hem de mezun olanlarımız için son derece faydalı olacak.” dedi.

Günel Farzeliyeva ise konuşmasında öğrencilik döneminde karşılaştığı çeşitli zorluklara odaklanarak, ikamet, vatandaşlık, staj gibi konularda yaşadığı deneyimleri dinleyicilerle paylaştı. Farzeliyeva, bu zorluklarla başa çıkma sürecini detaylı bir şekilde anlatarak, verdiği mücadele ve kazanılan tecrübeler üzerinde durdu.

Etkinlik soru – cevap kısmının ardından son buldu.