İNÜHABER Mezunları Teşekkür Belgelerini Aldı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü uygulama birimleri İNÜHABER ve İnönü İletişim gazetesinde görev alıp mezun olan öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Teşekkür belgesi takdiminden önce konuşan Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi ve İNÜHABER Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Prof. Dr. Fatma Nisan emeklerinden dolayı İNÜHABER Merkezi mezunlarına teşekkür etti. Mezun öğrencilere başarılar dileyen Prof. Dr. Fatma Nisan “ Dört yıl boyunca İNÜHABER’de gayretle çalıştınız. Hem derslerde başarı göstermek hem de uygulamada bulunmak oldukça zor. Bunu siz başardınız. Mutluyum, gururluyum. Bu gayretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.

Öğrencilere teşekkür belgeleri Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eylem Şentürk Kara, İNÜHABER Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Prof. Dr. Fatma Nisan, Dr. Öğr. Üyesi Ozan Kocabaş ve Arş. Gör. Yemliha Kurt ile Arş. Gör. Edanur Baytak Sulubay tarafından takdim edildi.

İNÜHABER Merkezi, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin teorik bilgilerini uygulama sahasına aktarabilmeleri, üniversite içerisinde gerçekleştirilen etkinliklerin haberleştirilerek ulusal ve uluslararası mecralarda kendine yer bulabilmesi için 2016 yılında İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bünyesinde uygulama birimi olarak kuruldu.

Haber toplama, yazma, düzeltme, kamera-fotoğraf makinesi kullanımı, kurgu, seslendirme gibi temel gazetecilik pratiklerinin öğrenilmesine katkı sağlayan İNÜHABER Merkezi’nde üniversite haberlerinin dışında haber değeri taşıyan konularla ilgili özel haber, röportaj, mülakat ve araştırma-inceleme yazılarının yanı sıra görüntülü haberler de yer alıyor.

2014 yılından itibaren aylık olarak basılı hâlde çıkarılan İnönü İletişim Gazetesi de İNÜHABER Merkezi bünyesinde ayda bir çıkarılmaktadır.

Haber: Serdar Caner

İNÜHABER MERKEZİ